Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo

Micro haar pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo is een niet-chirurgische ingreep. U kunt voor een behandeling kiezen bij kaalheid, haarverlies en dunner wordend haar. De gekleurde pigmenten die worden gebruikt zijn veelal semi permanent en vervagen met de tijd. Dit betekent dat u na verloop van tijd voor een nabehandeling kiest en uw haarlijn afstemt op uw haardracht. Uiteraard zal de professionele behandelaar u altijd van een gedegen advies voorzien.

Micro haar pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek of Hengelo?
Micro haar pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek of Hengelo?

Micro pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo voor een meer vollere haardos

Naast een waardevolle behandeling tegen kaalheid geeft MHP u bij haarverlies een optisch vollere bos met haar. Micro haar pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo geeft ongeveer een 2-jarig resultaat. De meeste behandelaars raden aan om eens per jaar voor een kleine nabehandeling te kiezen. Door dit advies op te volgen ziet uw haardracht er goed en natuurlijk uit. Een micro haar pigmentatie is nagenoeg pijnloos.

Nauwelijks onderscheid met natuurlijke haarstoppels

Micro haar pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo wordt uitgevoerd met de modernste apparatuur. Microscopisch verfijnde naalden zorgen in combinatie met semi-permanente pigmenten voor een natuurlijk eindresultaat. De pigmenten worden in de bovenste huidlaag aangebracht en zijn nauwelijks van uw eigen haarstoppels te onderscheiden. Tricopigmentatie is ideaal als u direct de eerste resultaten wilt zien. Aangebrachte pigmenten zijn meteen na de behandeling zichtbaar. Afhankelijk van het aantal hoofdzones dat u laat behandelen wordt het uiteindelijke resultaat na de diverse behandelsessies zichtbaar.

Kosten van micro haar pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo

Vraag meerdere prijsopgaven aan. De tarieven lopen bij de behandelend specialisten uiteen. Kijk altijd goed naar het aantal sessies dat is inbegrepen. Het aantal hoofdzones dat wordt behandelend is eveneens van belang. Lees de ervaringen van anderen en neem de reisafstand naar de schoonheids- en/of haarkliniek mee in de uiteindelijke keuze voor een behandelaar.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo?
  • Micro hair pigmentation in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo?
  • Tricopigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo?
  • Scalp pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo?
  • Haar tattoo of haar tatoeage in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo?
  • MHP in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Hengelo’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.