Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum

Denkt u er over na om uw dunner wordend haar en/of kaalheid te laten behandelen? Micro haar pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum biedt positieve ervaringen. Nederland kent een aantal gespecialiseerde aanbieders met een ruime ervaring op het gebied van tricopigmentatie.

Micro haar pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum?
Micro haar pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum?

Meer dan het behandelen van kaalheid

Micro haar pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum heeft meer mogelijkheden dan alleen het verhullen van een kaler wordend hoofd. MHP kent een aantal behandelingen die toegepast kunnen worden bij mannen en vrouwen. Micro haar pigmentatie kan onder meer worden gebruikt om littekens mee te camoufleren. Mensen die last hebben van dunner wordend haar kunnen voor tricopigmentatie kiezen om zo een optisch meer vollere haardos te hebben. Iedere behandeling kent andere tarieven en zeker als u in de oriënterende fase zit is het belangrijk om goed te lezen en te vergelijken. De meeste behandelaars van micro haar pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum bieden kant-en-klare pakketten aan. Hierbij zitten een aantal behandelsessies en de nazorg bij elkaar. Let goed op hoeveel hoofdzones bij de diverse pakketten worden behandeld en hoe de ervaringen van anderen zijn.

Micro haar pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum resultaten

De meeste gespecialiseerde behandelaars maken gebruik van semi-permanente pigmenten die met verfijnde apparatuur worden aangebracht. Het pigment is biologisch afbreekbaar en vervaardigd van hypoallergene ingrediënten. U loopt hierbij geen risico dat de pigment na verloop van tijd groen of blauw verkleurt. De kleuren vervagen gestaag en door gemiddeld eens per jaar een korte nabehandeling uit te laten voeren is uw haardracht altijd conform uw wens en uiterlijk. De aangebrachte haarstoppels zijn niet van echt te onderscheiden en geven u een frisse look die er altijd goed uitziet. Het is mogelijk om voor de behandeling diverse voor en na foto’s van lotgenoten te bekijken.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum?
  • Micro hair pigmentation in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum?
  • Tricopigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum?
  • Scalp pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum?
  • Haar tattoo of haar tatoeage in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum?
  • MHP in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.