Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen

Voor micro haar pigmentatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen is het niet ongebruikelijk dat u een afspraak maakt bij een specialist in de Randstad. Heeft u genoeg van uw kalende hoofdhuid of wilt u komaf maken met pleksgewijze kaalheid? Tricopigmentatie wordt uitgevoerd met verfijnde apparatuur en moderne behandeltechnieken. De resultaten zijn nauwelijks van natuurlijke haarstoppels te onderscheiden en geven uw zelfvertrouwen een boost.

Micro haar pigmentatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen?
Micro haar pigmentatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen?

Micro haar pigmentatie techniek in Capelle aan den IJssel

Tricopigmentatie heeft misschien nog wel het meeste weg van een tatoeage. Micro haar pigmentatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen is echter géén tatoeage. De apparatuur die gebruikt wordt is meer fijn en de naalden zijn van microscopisch formaat. Pigmenten worden aangebracht in de bovenste huidlagen. De meeste behandelaars werken met semi-permanente pigmenten. Dit betekent dat de aangebrachte stoppeltjes naar verloop van tijd op natuurlijke wijze vervagen. Net zoals uw eigen haarlijn zich aanpast kan dit ook met micro haar pigmentatie. Bij een nabehandeling is het altijd mogelijk om de haarlijn naar wens bij te stellen, hetzelfde geldt voor de gebruikte pigmenten.

Overweegt u micro haar pigmentatie in Assen, Cappelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen?

Wilt u weten hoe micro haar pigmentatie in Assen, Cappelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen in werkelijk wordt uitgevoerd? Maak een afspraak bij een van de gespecialiseerde klinieken. Sommige behandelaars laten u tijdens de kennismaking zien hoe de behandelkamer er uit ziet. Neem plaats in de behandelstoel en vraag welke mogelijkheden u heeft tijdens de behandeling die meerdere aaneengesloten uren duurt. Vaak kunt u televisie kijken, een film zien of wat internetten terwijl de behandelaar bezig is. Regelmatig hebben de haarklinieken en specialisten open dagen waarop u van dichtbij ziet hoe een behandeling wordt uitgevoerd.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen?
  • Micro hair pigmentation in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen?
  • Tricopigmentatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen?
  • Scalp pigmentatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen?
  • MHP in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.