Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waarschijnlijk bent u deze stichting al één of meerdere keren tegen gekomen, wanneer u online heeft gezocht naar informatie over haaruitval en oplossingen. Wanneer u zoekt op ‘micro haar pigmentatie Haarstichting‘ valt het ook direct op dat er op deze website veel informatie te vinden is. De Haarstichting is een stichting voor mensen met haarproblemen. Naast het geven van onafhankelijke informatie is het mogelijk om haar of pruiken te doneren aan de stichting.

Micro haar pigmentatie Haarstichting.
Micro haar pigmentatie Haarstichting.

Micro haar pigmentatie Haarstichting – onafhankelijke informatie

Op de website van de Haarstichting staat onafhankelijke informatie over alles met betrekking tot ‘haar’. Er wordt uitgebreid uitgelegd over de verschillende oorzaken van haaruitval. Daarnaast worden ook de verschillende mogelijkheden om haaruitval te behandelen besproken. Zo komt onder andere micro haar pigmentatie, pruiken, haartransplantatie en haargroeimiddelen aan bod.

Op de site van de Haarstichting zijn bovendien verschillende handige zoekfuncties te vinden. Onder andere de volgen de zoekfuncties zijn hier te vinden:

 • Zoekfunctie met micro haar pigmentatie specialisten.
 • Zoekfunctie met haartransplantatie klinieken.
 • Zoekfunctie met haarwerkspecialisten.
 • Zoekfunctie met professionele kapsalons.
 • Zoekfunctie met dermatologen.

De Haarstichting werkt samen met tientallen specialisten op alle gebieden van haaruitval en oplossingen hiervoor. Ze kunnen u daarom ook goed doorverwijzen naar specialisten.

Gerelateerde keywords:

 • Micro haar pigmentatie Haarstichting
 • Micro hair pigmentation Haarstichting
 • Tricopigmentatie Haarstichting
 • Scalp pigmentatie Haarstichting
 • Haar tattoo of haar tatoeage Haarstichting
 • MHP Haarstichting

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Haarstichting’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.

Micro haar pigmentatie Haarstichting FAQ

Overweegt u een micro haar pigmentatie behandeling? Enkele vragen over micro haar pigmentatie Haarstichting worden regelmatig gesteld. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen. De vragen worden kort en bondig beantwoord.

1. Wat doet de Haarstichting?

De Nederlandse Haarstichting helpt en informeert mensen met haarproblemen en haarziekten. De stichting geeft informatie over haarproblemen en behandelmogelijkheden. Zo brengt de Haarstichting u in contact met diverse instanties, instellingen, artsen, haarklinieken, haarwerkspecialisten, gespecialiseerde en geregistreerde kappers en psychologen.

2. Heeft de Haarstichting informatie over micro haar pigmentatie?

Ja. U vindt op de website van de Haarstichting informatie over zowel de behandeling zelf als de ervaring die anderen hebben met de ingreep, behandelend specialisten en de kosten.

3. Waarom is de informatie van de Haarstichting ten aanzien van micro haar pigmentatie interessant?

Wanneer u zich voorbereidt op een behandeling bij haaruitval is het belangrijk om te lezen wat de ingreep inhoudt, waar u de ingreep kunt laten toepassen en welke resultaten u van de behandeling mag verwachten. De Haarstichting geeft uitgebreide, objectieve, informatie over micro haar pigmentatie en beantwoord veelgestelde vragen.

4. Kan ik zelf een vraag stellen over micro haar pigmentatie aan de Haarstichting?

Ja. U kunt het contactformulier op de website invullen en uw vraag stellen en/of opmerking geven. De Haarstichting reageert binnen een aantal dagen op uw vraag of opmerking.

5. Wat moet ik over micro haar pigmentatie weten?

MHP of tricopigmentatie is een behandelmethode om haarverlies en kale plekken te camoufleren. In tegenstelling tot een behandeling zoals een haartransplantatie kan MHP bij een grote groep mannen en vrouwen toegepast worden. U hoeft niet over donormateriaal te beschikken en ook bij volledige kaalheid kan de behandeling overwogen worden. Het is een niet-operatieve ingreep waarbij gekleurd pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht.

6. Heeft de Haarstichting informatie over micro haar pigmentatie in het buitenland?

De Haarstichting heeft uitgebreide informatie over MHP behandelingen in binnen- en buitenland. U leest meer over de kosten, de resultaten en de mogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn.

7. Is de beschikbare informatie overzichtelijk?

De website van de Haarstichting is overzichtelijk ingedeeld en u vindt vlot informatie over haarproblemen, haarziekten, behandelmogelijkheden en actualiteiten.

8. Wat zijn de kosten voor micro haar pigmentatie in Nederland?

De kostprijs voor een MHP behandeling wordt bepaald door het aantal hoofdzones dat u laat behandelen en het aantal sessies dat is inbegrepen. Prijzen variëren tussen € 590 en € 2.295. Vooraf vergelijken is mogelijk wanneer dezelfde uitgangspunten gehanteerd worden.

9. Krijg ik via de Haarstichting korting op een behandeling bij haaruitval?

De Haarstichting heeft geen winstoogmerk. De stichting informeert en helpt mensen bij haarproblemen en haaruitval. Via de Haarstichting vindt u overzichtelijke informatie over micro haar pigmentatie en gespecialiseerde behandelaars. De uitgebreide informatie is aangevuld met veelgestelde vragen en geeft op overzichtelijke wijze uiteenlopende behandelmogelijkheden weer. De Haarstichting biedt geen kortingsmogelijkheden, maar het staat u vrij om tijdens een consult bij een MHP specialist te vragen naar eventuele kortingen.