Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Woont u in Amsterdam of in de directe omgeving van de stad en bent u op zoek naar een micro haar pigmentatie kliniek? Micro haar pigmentatie Amsterdam biedt uiteenlopende mogelijkheden en behandelaars. Van de bekende namen tot de kleinere ervaren specialisten. Online vindt u uitgebreide informatie over de aanbieders en leest u ervaringsverhalen van anderen die u reeds voorgingen.

Waarom micro haar pigmentatie Amsterdam?

U kunt een micro haar pigmentatie behandeling in Amsterdam combineren met een overnachting, een bezoek aan het theater of een rondvaart door de grachten. Woont u in de buurt van Amsterdam dan is het gewoon makkelijk om een behandelaar te kiezen die zich in uw eigen vertrouwde omgeving bevindt. In Amsterdam worden er dagelijks MHP behandelingen uitgevoerd en de behandelaars beschikken over een ruime mate van ervaring en routine.

Micro haar pigmentatie Amsterdam.
Micro haar pigmentatie Amsterdam.

Kies voor een betrouwbare behandelaar

Aangezien micro haar pigmentatie behoorlijk ingrijpend is, is het van belang om voor een betrouwbare kliniek te kiezen. Stap niet binnen bij de eerste de beste studio, maar lees uzelf in in de materie. Het is van belang om in een hygiënische omgeving terecht te komen waar u met respect en begrip wordt behandeld. Goede klinieken en behandelaars nemen eerst de tijd om kennis met u te maken en bekijken uw hoofdhuid nauwkeurig. MHP behandelingen worden uitgevoerd met speciale hypoallergene pigmenten en indien u dat wenst kan er eerst een proefbehandeling worden gedaan. Twee weken na deze ‘test’ wordt de rest van de behandeling afgestemd op het bereikte resultaat. Afhankelijk van uw hoofdhuid kan de behandeling altijd bijgestuurd en aangepast worden. Alles om het ideale eindresultaat te bereiken. Vrijwel iedereen komt in aanmerking voor een micro haar pigmentatie behandeling. Heeft u echter huidproblemen en vindt een behandelaar dat uw huid niet geschikt is dan krijgt u ook daar een eerlijk advies en antwoord op. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u niet te maken met teleurstellingen achteraf.

Wat kunt u verwachten van MHP Amsterdam?

Micro haar pigmentatie wordt toegepast met een fijne techniek die een optische haarlook creëerd. De aangebrachte semi-permanente pigmenten bedekken zowel volledige kaalheid als dunner wordend haar door haaruitval. Het eindresultaat is nauwelijks van echt te onderscheiden. U bent dan ook niet de eerste die eerst even moet ‘voelen’ om te zien dat het inderdaad optisch is. Integenstelling tot onder meer een haartransplantatie is MHP een niet-invasieve behandeling waarbij geen narcoses en/of verdovingen komen kijken. Omdat de pigmenten in de huid het haar een vollere uitstraling geven wordt de techniek ook door een toenemend aantal vrouwen gevraagd. Een volledige behandeling bestaat in de regel uit twee tot vier sessies. Daarna kan het voorkomen dat u soms een zogenaamde ‘touch up’ nodig heeft. Uw haarlijn veranderd geleidelijk en u krijgt weer haar. Micro haar pigmentatie Amsterdam biedt uitkomst bij uiteenlopende vormen van kaalheid. Zo kunt u ook denken aan het verstoppen van (haartransplantatie)littekens en pleksgewijze kaalheid die onstaat door Alopecia. Wilt u weten hoe micro haar pigmentatie uw leven kan veranderen? Maak dan een afspraak bij een MHP kliniek in Amsterdam.

Micro haar pigmentatie Amsterdam combineren met haargroeimiddelen

In een ver verleden bedekte haar het overgrote deel van het lichaam van de homo sapiens. De mens van toen was veel meer behaard dan zijn moderne versie. We zijn geëvolueerd en begonnen met het dragen van kleding. Hierdoor lijkt het haar zijn oorspronkelijke functie van lichaamsbedekking kwijt te zijn geraakt. Haarverlies, en in zijn ergste vorm kaalheid, komen steeds vaker voor. Toch prevaleert nog altijd de idee van een volle haardos. Zowel mannen als vrouwen blijven dan ook naarstig op zoek naar iets dat hen helpt die te houden of terug te krijgen. De zoektocht naar het beste haargroeimiddel is levendiger dan ooit en er zijn diverse manieren om een kalende huid te behandelen.

Vijf behandelsoorten

Naar welke soorten behandelingen tegen kaalheid zijn mannen en vrouwen zoal op zoek? We maken onderscheid tussen natuurlijke behandelingen, haar lasertherapie, haartransplantatie of haar-implantatie, micro haar pigmentatie en medicijnen. Aan de hand van onderstaande uitleg kunt u bepalen wat voor u het beste haargroeimiddel is.

Natuurlijke behandelingen

Onder natuurlijke behandelingen verstaan we voedingssupplementen. We komen al snel vitaminen, mineralen en oxidanten tekort. Het lichaam kan deze vaak onvoldoende halen uit het voedsel, dat tegenwoordig voorhanden is. Zo’n tekort kan leiden tot een verkort haargroeiproces, breekbaar haar, haaruitval of zelfs volledige kaalheid.

Natuurlijke producten hebben als voordeel dat ze niet alleen haarverlies stoppen. Ze voeden en versterken ook uw haarzakjes en bevorderen uw haargroei op natuurlijke wijze. Bent u op zoek naar een natuurlijke oplossing voor uw haarverlies en bent u benieuwd wat het beste haargroeimiddel in uw geval is? Leg uw probleem dan gerust aan de Kliniekbemiddelaar. Wij kunnen vervolgens bij verschillende gerenommeerde klinieken bemiddelen voor het beste haargroeimiddel, zoals een vitamine B-complex, een MSM haargroeimiddel of een vitamine C van A-kwaliteit.

Haar lasertherapie

De tweede behandelsoort voor kaalheid is de haar lasertherapie. Een revolutionaire behandeling en een zeer betrouwbare oplossing. Wie weet wel het beste haargroeimiddel in uw geval! Een lage spanninglaser penetreert het weefsel van uw hoofdhuid, geeft het een stimulans en verbetert zo de bloedcirculatie naar de haarzakjes (follikels). Het metabolisme van de haarzakjes krijgt daarmee zijn zelfherstellende dynamiek terug en start een haarreparatieproces.

Het resultaat: uw haaruitval stopt en uw haar wordt gezonder, sterker en krijgt meer volume. Soms keert uw haar zelfs terug.

Medicijnen, lotions en shampoo’s

Er zijn diverse soorten medicijnen, lotions en shampoo’s op de markt. Veel daarvan doen niet wat ze beloven. Sowieso zijn deze middelen bedoeld voor preventief gebruik. De producten die de klinieken gebruiken waarmee wij samenwerken hebben hun effectiviteit bewezen.

De lotion Minoxidil bijvoorbeeld. Minoxidil staat als enige bewezen effectief middel tegen haarverlies voor mannen in Nederland geregistreerd bij het College ter beoordeling van geneesmiddelen.
Andere goed werkende medicijnen zijn bijvoorbeeld Finasteride (propecia), Ketoconazal en Dutasteride. Finasteride en Dutasteride mogen niet voorgeschreven worden aan vrouwen. Specifiek voor vrouwen, kan ook de Diane 35 anticonceptiepil genoemd worden, als middel tegen haaruitval. Maar gebruik ervan wordt afgeraden sinds deze pil in verband gebracht is met het overlijden van een aantal vrouwen.

En als laatste raden wij u een goed werkend shampoo aan met biotine. Dat biotine haargroei bevordert staat onomstotelijk vast.

Haartransplantatie of haarimplantatie uw beste haargroeimiddel?

Wanneer uw haarfollikels ernstig beschadigd of kapot zijn, kunnen ze geen nieuwe haren meer produceren. Dit proces is onomkeerbaar. Haargroeimiddelen, medicijnen, lotions en shampoo’s zullen dan geen baat meer hebben. Enkel een haartransplantatie of haarimplantatie kan dan nog helpen.

Bij een haartransplantatie verplaatst de specialist bij u haarzakjes van de ene plaats op uw schedelhuid naar een andere. De manier waarop dat gebeurt kan verschillen. Er zijn diverse technieken: ellips-excisie, punch-bioptie en strip-excisie.
Bij ellips-excisie wordt een ovaal stukje van uw huid met follikels uit uw schedelhuid weggenomen. Kiest u voor een punch-biopt, dan worden ronde stukjes huid met follikels uit uw schedelhuid weggenomen en bij een strip-excisie neemt de specialist een lange reep huis met follikels uit uw huid weg. Bij elk van de drie behandelmethoden worden uw wondjes gesloten met hechtingen en na het wegnemen wordt uw huid met de haarzakjes meteen getransplanteerd.

Klinkt u dat te drastisch? Misschien is voor u dan het beste haargroeimiddel de haarimplantatie. Hierbij worden met een laser of met een mesje minieme gaatjes gemaakt op de kalende plekken van uw schedelhuid. Vervolgens worden gezonde, behaarde haarzakjes in deze gaatjes van uw hoofdhuid geplaatst.

Deze manier van behandelen vindt plaats onder plaatselijke verdoving en neemt al gauw een dag in beslag. Afhankelijk van de grootte van uw kale plekken, kan de behandeling verspreid worden over meerdere dagen. Uw hoofdhuid heeft daarna enkele weken nodig voor herstel. Houd er rekening mee dat er pas na enkele maanden weer haar terug begint te groeien.

Waar koop ik het beste haargroeimiddel?

Deze kunt u online kopen bij de Haarspecialist. Wij leveren het beste haargroeimiddel en de beste producten en diensten die van de hoogste kwaliteit en effectief zijn.

Micro haar pigmentatie Amsterdam ervaring

De ervaringen met micro haar pigmentatie Amsterdam zijn overwegend positief. Om hier een beter beeld van te krijgen, raden we u aan diverse MHP fora te bestuderen.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie Amsterdam
  • Micro hair pigmentation Amsterdam
  • Tricopigmentatie Amsterdam
  • Scalp pigmentatie Amsterdam
  • Haar tattoo of haar tatoeage Amsterdam
  • MHP Amsterdam

Micro haar pigmentatie Amsterdam FAQ

Er zijn bepaalde vragen die vaak worden gesteld over micro haar pigmentatie in Amsterdam of omgeving. Om u goed voor te kunnen lichten, hebben we de vragen die het meeste voorkomen voor u opgesomd. Achter de vraag kunt u direct het antwoord vinden.

1. Waar kan ik in Amsterdam terecht voor micro haar pigmentatie?

Micro haar pigmentatie behandelingen worden door verschillende behandelaars aangeboden. Het is mogelijk om de MHP specialisten met elkaar te vergelijken. Zo kunt u kiezen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

2. Is MHP in Amsterdam duur?

De prijzen van MHP lopen uiteen. U kunt bij meerdere behandelaars een tarief opvragen. Let bij het vergelijken van de prijzen op de omvang van de ingreep en hoeveel behandelsessies er zijn inbegrepen. Afhankelijk van het aantal hoofdzones dat u laat behandelen liggen de tarieven tussen € 500 en € 3.500.

3. Waar kan ik MHP Amsterdam ervaringen vinden?

Online worden onder andere op Haarweb.nl ervaringen en meningen gedeeld over micro haar pigmentatie behandelingen. U kunt hier ook vragen stellen, meepraten en uw eigen ervaring of mening delen. Verschillende MHP specialisten worden beoordeeld.

4. Hoe wordt micro haar pigmentatie in Amsterdam uitgevoerd?

De techniek die wordt gebruikt, wordt wel eens vergeleken met een tatoeage. Zowel de apparatuur als het pigment dat wordt gebruikt is anders dan bij een tatoeage het geval is. Het hypoallergene pigment wordt in de bovenste hoofdhuidlaag ingebracht met behulp van een korte, fijne naald. Voorafgaand aan de MHP behandeling wordt uw hoofdhuid ingesmeerd met een verdovende crème, zodat u weinig merkt van de behandeling.

5. Wordt micro haar pigmentatie Amsterdam vergoed?

MHP behandelingen worden vrijwel nooit door een zorgverzekeraar vergoed. Van een medische noodzaak is doorgaans geen sprake. Ook aanvullende zorgpakketten bieden weinig tot geen mogelijkheden.

6. Kan MHP Amsterdam in termijnen worden betaald?

Wanneer een MHP specialist een samenwerkingsverband heeft met een kredietverstrekker, kunt u hiermee in contact gebracht worden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw financiële situatie en uw kredietverleden. Bij het afsluiten van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening bent u onder meer rentekosten verschuldigd. Het kredietbedrag wordt aangemeld bij het BKR in Tiel.

7. Is MHP een alternatief voor een haartransplantatie?

Niet iedereen komt in aanmerking voor een haartransplantatie. Heeft u onvoldoende donormateriaal of bent u bekend met diabetes, hart- en/of vaatklachten? Dan wordt een haartransplantatie niet aangeraden. U kunt een alternatieve behandeling waaronder MHP overwegen. Beide ingrepen zijn niet met elkaar te vergelijken en ook de resultaten zijn anders. Laat uzelf vooraf goed adviseren.

8. Is micro haar pigmentatie in Amsterdam voor mannen en vrouwen?

Ja, micro haar pigmentatie behandelingen worden zowel bij mannen als vrouwen toegepast.

9. Is micro haar pigmentatie van invloed op mijn natuurlijke haargroei?

Nee, het pigment wordt in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd. De haarzakjes zijn dieper gelegen en ondervinden geen schadelijke nadelen van het pigment.

10. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een volledige MHP behandeling bestaat uit 2 tot 3 behandelsessies. U kunt hierover afspraken maken met de behandelend specialist. Slechts een enkele keer zijn meer behandelingen nodig.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Amsterdam’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.