Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Er worden jaarlijks miljarden geïnvesteerd in de haar branche. Afgelopen 10 jaar is de micro haar pigmentatie behandeling steeds populairder geworden. Dit wordt ook wel MHP haar tatoeage genoemd. MHP staat dus voor micro haar pigmentatie behandeling. Deze betekenis stamt uit het Engels, waar de term micro hair pigmentation meestal wordt gebruikt. Overweegt u op deze manier iets te doen aan uw haaruitval? Er zijn verschillende toepassingsmogelijkheden.

MHP haar.
MHP haar.

Waarvoor wordt MHP haar veelal voor gebruikt?

De micro haar pigmentatie behandeling wordt het vaakst toegepast bij mensen die last hebben van kaalheid. Er kunnen met behulp van deze speciale techniek haarstoppels worden nagebootst. Er wordt daarom vaak gesproken van MHP haar of micro haar pigmentatie. Er worden op deze manier tienduizenden stoppels nagebootst. Het lijkt hierdoor net alsof u uw haar kort heeft geschoren, maar nog wel haar heeft.

De micro haar pigmentatie behandeling kenmerkt zich door diverse voordelen, wanneer de behandeling wordt vergeleken met een haartransplantatie:

  • Direct resultaat.
  • Geen hersteltijd.
  • Eenvoudig bij te houden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het kapsel waarmee u de haaruitval zo veel mogelijk kunt camoufleren.
  • Lagere kosten.

U kunt kiezen voor permanent of semi-permanente pigmenten. U heeft dus de keuze of u altijd van het resultaat wilt blijven genieten of dat dit slecht van tijdelijke aard hoeft te zijn.

MHP haar kosten

Een belangrijk voordeel van de micro haar pigmentatie behandeling, is dat de kosten lager zijn dan van een haartransplantatie. De MHP haar kosten starten bij ongeveer 600 euro tot maximaal zo’n 2.600 euro. Wanneer dit wordt vergeleken met de haartransplantatie behandeling, scheelt dit al snel de helft.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie haar?
  • Micro hair pigmentation haar?
  • Tricopigmentatie haar?
  • Scalp pigmentatie haar?
  • MHP haar tattoo of MHP haar tatoeage?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘MHP haar’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.