Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Er zijn verschillende manieren om haaruitval te camoufleren. Maar heeft u al eens gehoord van hoofdhuid tatoeëren of hoofdhuid pigmentatie? Er zijn verschillende namen voor deze behandeling. De meest gebruikte naam is de micro haar pigmentatie behandeling. Bij deze behandeling worden pigmenten in de hoofdhuid ingebracht met een zeer dunne naald. Er worden op deze manier haarstoppels nagebootst. Het lijkt hierdoor alsof u uw hoofd kaal heeft geschoren, waarbij het wel zichtbaar is dat u nog haar heeft. Veel mensen verkiezen een dergelijke schedel boven een volledig kale schedel. Daarnaast is deze behandeling ook mogelijk voor de verdichting van het haar. Dunner haar lijkt daardoor voller.

Hoofdhuid tatoeëren of pigmentatie?
Hoofdhuid tatoeëren of pigmentatie?

Wat kost hoofdhuid tatoeëren en hoofdhuid pigmentatie?

De kosten van hoofdhuid tatoeëren of pigmentatie kunnen sterk verschillen. De MHP kliniek is een zeer ervaren kliniek. Wij werken met de beste producten en pigmenten, waardoor u kunt rekenen op het beste micro haar pigmentatie resultaat. In vergelijking met de meeste andere haarklinieken hanteren wij echter lagere hoofdhuid tatoeëren of pigmentatie prijzen. De kosten van deze behandeling starten bij ongeveer 600 euro en lopen op tot maximaal ongeveer 2.600 euro.

De kosten van de micro haar pigmentatie behandeling zijn onder andere afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Bent u volledig kaal en moet uw hele hoofd behandeld worden? Dan zijn de kosten hoger dan wanneer er alleen sprake is van een dunner wordende kruin. Samen met de MHP specialist wordt besproken welk gebied u wilt laten behandelen. U kunt uw wensen voorleggen tijdens het kennismakingsgesprek.

Wij beschikken over ervaren artsen en de beste haarspecialist van Nederland. Er is kennis in huis over micro haar pigmentatie, maar ook over haartransplantatie, haargroeimiddelen en pruiken. Om deze reden kunnen wij altijd uitgebreid en eerlijk advies geven.

Hoofdhuid tatoeëren of hoofdhuid pigmentatie ervaringen

De micro haar pigmentatie behandeling bestaat minder lang dan de haartransplantatie behandeling. De ervaringen met hoofdhuid tatoeëren of pigmentatie zijn overwegend positief. Op verschillende fora kunnen dergelijke ervaringen worden bestudeerd. Onder andere op Haarweb zijn veel ervaringen te vinden met hoofdhuid tatoeëren en hoofdhuid pigmentatie. Wellicht is er ook iemand in uw omgeving die een micro haar pigmentatie behandeling heeft ondergaan bij ons? We krijgen ongeveer 50 procent van onze cliënten doorgestuurd via klanten die uitermate tevreden zijn over de behandeling bij ons.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie hoofdhuid?
  • Micro hair pigmentation hoofdhuid?
  • Tricopigmentatie hoofdhuid?
  • Scalp pigmentatie hoofdhuid?
  • Haar tattoo of haar tatoeage hoofdhuid?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘hoofdhuid tatoeëren of pigmentatie’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.