Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoe zit het met micro haar pigmentatie zones?

Indien u zich al wat beter verdiept heeft in de MHP behandeling, bent u de term ‘micro haar pigmentatie zones‘ waarschijnlijk al eerder tegen gekomen. Waar staat een micro haar pigmentatie zone precies voor? En wat voor invloed hebben de micro haar pigmentatie zones op de kosten? In dit artikel wordt besproken hoe de verschillende MHP klinieken de MHP zones beoordelen.

Hoeveel micro haar pigmentatie zones bestaan er?

Er is niet één specifieke manier voor klinieken om het aantal zones vast te stellen. Bij sommige klinieken wordt er slechts gesproken over vier micro haar pigmentatie zones. Er zijn echter ook klinieken die het hoofd indelen in zeven micro haar pigmentatie zones. Over het algemeen zijn de micro haar pigmentatie kosten lager per zone, wanneer er meer zones zijn. Bij minder zones zijn de kosten per zone daarentegen juist weer hoger.

Micro haar pigmentatie zones.
Micro haar pigmentatie zones.

Hoe kan ik het aantal te behandelen micro haar pigmentatie zones zelf vast stellen?

De micro haar pigmentatie zone of zones kunnen vaak redelijk goed zelf worden bepaald. Bekijk hiervoor goed de afbeelding die de MHP kliniek toont. Door het aantal zones vast te stellen die behandeld moeten worden, krijgt u ook een goed beeld van de kosten die gemoeid zullen zijn met de behandeling.

Het is tegenwoordig ook mogelijk om online een consult in te plannen. U kunt er voor kiezen om via Skype tijdens een kennismakingsgesprek het aantal zones te bepalen. Samen met de MHP specialist wordt dan besproken wat de kosten voor u zullen zijn. Wij bieden de mogelijkheid om dan ook direct een micro haar pigmentatie offerte te ontvangen.

Gerelateerde keywords:

  • Hoe zit het met micro haar pigmentatie zones?
  • Hoe zit het met micro hair pigmentation zones?
  • Hoe zit het met tricopigmentatie zones?
  • Hoe zit het met scalp pigmentatie zones?
  • Hoe zit het met haar tattoo of haar tatoeage zones?
  • Hoe zit het met MHP zones?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘hoe zit het met micro haar pigmentatie zones’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.