Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Afgelopen 10 jaar heeft de MHP behandeling behoorlijke ontwikkelingen doorgemaakt. We hebben voor u de micro haar pigmentatie ontwikkelingen op een rijtje gezet. Op deze manier kunt u een beter beeld krijgen van wat u nu van de behandeling kunt verwachten. De belangrijkste micro haar pigmentatie ontwikkeling is de ontwikkeling van de apparatuur en de pigmenten.

Belangrijkste micro haar pigmentatie ontwikkelingen: apparatuur en pigmenten

Indien u zich al wat beter heeft verdiept in de MHP behandeling, begrijpt u vast dat er een specialist nodig is voor het uitvoeren van deze behandeling. Ongeveer 10 jaar geleden is deze behandeling in Nederland geïntroduceerd. De MHP behandeling stond toen nog in de kinderschoenen. Er was nog weinig bekend over de beste pigmenten. Daarnaast was er nog geen speciale apparatuur ontwikkeld voor micro haar pigmentatie.

Micro haar pigmentatie ontwikkelingen.
Micro haar pigmentatie ontwikkelingen.

Voor micro haar pigmentatie is een zeer dunne naald nodig. Er moeten met de pigmenten immers haarstoppels worden nagebootst. Er zijn daarom voor deze behandeling speciale naalden ontwikkeld. Daarnaast zijn er ook speciale pigmenten voor MHP ontwikkeld. Wat we in het verleden veel zagen en nu helaas nog steeds bij sommige klinieken, is dat de kleur na verloop van tijd anders wordt. De MHP behandeling lijkt dan bijvoorbeeld blauw te worden. Dit is voor de desbetreffende persoon natuurlijk verschrikkelijk. Het is daarom van essentieel belang dat u een kliniek kiest die hier verstand van heeft.

Micro haar pigmentatie ontwikkeling: taboe steeds meer doorbroken

Zo’n 10 jaar geleden praatte vrijwel niemand open over zijn of haar haartransplantatie. Tegenwoordig wordt hier minder geheimzinnig over gedaan. Een belangrijke reden is dat steeds meer BN’ers hier open en eerlijk voor uitkomen. Hier nemen gelukkig steeds meer andere mensen een voorbeeld aan. Het taboe op haartransplantatie lijkt doorbroken. De micro haar pigmentatie behandeling is nog relatief nieuw. Deze wordt namelijk pas zo’n 10 jaar uitgevoerd. Momenteel spreken steeds meer mensen open over hun MHP behandeling. Dit is ook een belangrijke micro haar pigmentatie ontwikkeling. Een voorbeeld is BN’er Dean Saunders. Hij is eerlijk over deze behandeling en heeft hier zelfs een video over gemaakt. Deze is online goed bekeken. Dit duidt erop dat er behoorlijke behoefte is aan deze behandeling.

Toekomstige micro haar pigmentatie ontwikkelingen

Het is uiteraard moeilijk te voorspellen, maar wij denken dat over 10 jaar bijna even veel haartransplantaties als MHP behandelingen worden uitgevoerd. Dit heeft verschillende redenen. Onder andere het directe resultaat is belangrijk bij micro haar pigmentatie. Daarnaast is een voordeel dat men zich niet meer druk hoeft te maken over hoe het haar zit. Het haar moet enkel worden bijgehouden met de tondeuse.

Wie wil er nou niet een prachtige, volle bos dik haar? Helaas hebben veel mensen dun haar. Gelukkig kunt u onder meer met veranderingen in levensstijl, producten en behandelingen uw dun haar dikker maken.

Oorzaken van dun haar

Het kan zijn dat u van nature dun haar heeft. U heeft dan hetzelfde aantal haren op uw hoofd als anderen; de structuur van uw haar is alleen anders. Daarom heeft u niet zo’n dikke haardos.

Haaruitval is een andere oorzaak van dun haar. Als u van nature dik haar heeft en last heeft van haarverlies, kan uw hoofdhuid zichtbaar worden. Haaruitval ontstaat in veel gevallen door genetische aanleg. 60 procent van de mannen en 40 procent van de vrouwen krijgt hier uiteindelijk last van. Tegen haarverlies zijn er allerlei producten verkrijgbaar.

Dun haar dikker maken met een andere levensstijl

Wist u dat de hoofdhuid zelf stoffen aanmaakt om het haar te beschermen? Als u uw haar te vaak wast, spoelt u die natuurlijke stoffen eruit. Het is echter wel goed om een paar keer per week uw haar te wassen. Anders komt er viezigheid in het haar, wat uw hoofdhuid kan irriteren. Twee tot drie keer wassen per week is prima. Als u echt heel vet haar hebt, wast u uw haar dan vier keer in de week.

Uw voeding heeft grote invloed op de conditie op uw haar. Uw haar heeft voldoende vetten, vitaminen en mineralen nodig om goed te kunnen groeien. Eet daarom een uitgebalanceerd dieet, met behoorlijk wat voedsel met veel vitamine B, omega-3 vetzuren en ijzer in. Vitamine B zit vooral in fruit, groenten, rijst en noten. Omega-3 zit voornamelijk in vis, maar wordt tegenwoordig ook aan veel andere voedingsproducten toegevoegd. IJzer zit in vis, vlees en groene bladgroente.

Dun haar dikker maken: de kapper

Door het haar te laten kleuren, wordt de structuur van het haar dikker. Door het haar donker te verven, lijkt uw haar extra dik. Hou er echter wel rekening mee dat regelmatig uw haar verven en / of ontkleuren, uw haar kan uitdrogen en beschadigen. Het is sowieso aangewezen om uw gekleurde haar extra te voeden en te verzorgen.

U kunt ook uw haar op een bepaalde manier laten knippen om te doen lijken alsof het meer dikte en volume heeft. Ga daarvoor naar een goede kapper die verstand van zaken heeft.

Dun haar dikker maken met haarverzorgingsproducten

Er zijn verschillende haarverzorgingsproducten die dun haar dikker maken. Een voorbeeld daarvan zijn verstevigers. Verstevigers zorgen voor meer volume. Ze zorgen er ook voor dat uw haar in model blijft zitten. Vaak beschermen de verstevigers uw haar tegen de schadelijke UV-straling. Vooral in de zomer kan UV-straling uw haar erg beschadigen. Sommige verstevigers zijn vochtinbrengend en bevatten stoffen die het haar helpen te herstellen.

Er zijn speciale shampoos die het haar steviger en dikker maken. Gebruik deze in combinatie met een conditioner met dezelfde eigenschappen. Op deze manier bereikt u maximaal effect.

Er bestaan haarverdikkers in de vorm van sprays, die uw dunne haar dikker doen lijken. Deze haarverdikkers bestaan uit minuscule haarvezels die u op de plekken sprayt waar uw haar dunner is. De kalende plekken op uw hoofd worden op deze manier gecamoufleerd. Anderen kunnen niet zien wat uw eigen haar is en wat niet. Er zijn een paar nadelen. U mag niet te kaal zijn. Het haar van de haarverdikker verdwijnt na iedere wasbeurt. U moet het daarna dus opnieuw aanbrengen.

Dun haar dikker maken met micro haar pigmentatie, de micro haar pigmentatie ontwikkelingen

Dankzij de micro haar pigmentatie ontwikkelingen van afgelopen jaren, is het mogelijk om met deze behandeling iets te doen aan uw dunner wordende haar.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie ontwikkelingen
  • Micro hair pigmentation ontwikkelingen
  • Tricopigmentatie ontwikkelingen
  • Scalp pigmentatie ontwikkelingen
  • Haar tattoo of haar tatoeage ontwikkelingen
  • MHP ontwikkelingen

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie ontwikkelingen’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over micro haar pigmentatie.